Για Ενήλικες

//Για Ενήλικες
Για Ενήλικες 2016-12-19T09:41:44+00:00

Ενήλικες

Oι έμπειροι καθηγητές μας, τα οργανωμένα και ολιγομελή τμήματα, οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας, το ευχάριστο και άνετο περιβάλλον διδασκαλίας αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχία των ενηλίκων μαθητών μας στις αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις.

Η γνωριμία και η επικοινωνία στην καθημερινή και στην εργασιακή ζωή των ενηλίκων μαθητών επιτυγχάνεται με τη χρήση της εξελιγμένης τεχνολογίας, με διαδραστικούς πίνακες (interactive whiteboards) και στερεοφωνικά συστήματα σε κάθε αίθουσα καθώς επίσης και computers/multimedia για την καλύτερη εμπέδωση της διδακτέας ύλης δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε ο σπουδαστής να αποδίδει τα μέγιστα.

Η προετοιμασία για τις αναγνωρισμένες εξετάσεις πραγματοποιείται με χρήση σύγχρονου υλικού και μέσα από δοκιμαστικές εξετάσεις σε πραγματικές συνθήκες.

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν το κατάλληλο περιβάλλον για να μπορούμε να εγγυηθούμε στους σπουδαστές μας την απόκτηση πτυχίου που τους ενδιαφέρει.

Αγγλικά

Τα κέντρα ξένων γλωσσών Smart Studies έχουν δημιουργήσει ευέλικτα και οικονομικά προγράμματα Αγγλικής Γλώσσας που απευθύνονται σε σπουδαστές και εργαζόμενους όλων των επιπέδων και μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία σας σε πιστοποιημένες εξετάσεις όλων των φορέων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γαλλικά

Τα Γαλλικά είναι μια από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μιλιέται σε όλες τις ηπείρους. Διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία ως δεύτερη γλώσσα (κατόπιν επιλογής) από την Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού. Είναι μία γλώσσα παγκόσμιας ακτινοβολίας που χρησιμοποιείται σε όλες τις ηπείρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ισπανικά

Η Ισπανική είναι η μοναδική γλώσσα που αποτελεί την επίσημη γλώσσα 21 χωρών σε όλο τον κόσμο. Είναι η γλώσσα που μιλάει το μεγαλύτερο μέρος της Αμερικάνικης ηπείρου. Το γεγονός ότι είναι γλώσσα τόσων διαφορετικών χωρών την κάνει πολύ ενδιαφέρουσα διότι εκφράζει την κουλτούρα διαφορετικών λαών. Στην Ευρώπη είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη και τα τελευταία χρόνια η εκμάθησή της παρουσιάζει ιδιαίτερη ζήτηση στην χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γερμανικά

Τα Γερμανικά είναι η γλώσσα του Πολιτισμού, του Goethe, του Nietzsche , του Mozart, του Beethoven, του Freud και του Einstein. Είναι η μητρική γλώσσα για πάνω από 110 εκατομμύρια σε 3 Ευρωπαϊκές χώρες, η πρώτη ομιλούμενη μητρική γλώσσα για όλη την Ευρώπη. Στον ακαδημαϊκό τομέα τα γερμανόφωνα πανεπιστήμια σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία προσφέρουν όλο το φάσμα και τις σύγχρονες δυνατότητες σπουδών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ιταλικά

Τα Iταλικά αποτελούν μία από τις περισσότερο ομιλούμενες γλώσσες στην Ευρώπη. Λόγω των εμπορικών, οικονομικών και τουριστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας το να μπορεί κάποιος στις μέρες μας να μιλάει Ιταλικά θεωρείται μεγάλο πλεονέκτημα. Επιπλέον, η Ιταλία είναι μία χώρα που προσφέρει πανεπιστημιακές σπουδές υψηλού επιπέδου και πολλοί είναι εκείνοι που την προτιμούν ανάμεσα στις χώρες του εξωτερικού για σπουδές σε τομείς όπως οι Καλές Τέχνες, η Ιατρική, η Αρχιτεκτονική, η Νομική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τούρκικα

Τα Τουρκικά απευθύνονται σε σπουδαστές των Διεθνών , Πολιτικών Επιστημών, καθώς και του τμήματος των Βαλκανικών Σπουδών. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα έντονο ενδιαφέρον για τον πολιτισμό και τη μουσική της γειτονικής μας χώρας. Λόγω των οικονομικών, εμπορικών και τουριστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας καθώς και των στενότερων δεσμών που χαρακτηρίζουν τις δύο χώρες η εκμάθηση της Τουρκικής γλώσσας τα τελευταία χρόνια έχει γίνει απαραίτητη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρώσικα

Η Ρωσική γλώσσα καταλαμβάνει την 4η θέση παγκοσμίως, μετά την κινεζική, την αγγλική και την ισπανική, αφού είναι η επίσημη γλώσσα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Κατέχει δε τον τίτλο της μεγαλύτερης μητρικής γλώσσας στην Ευρώπη. Τα Ρωσικά είναι μια πλούσια και εκφραστική γλώσσα με τεράστια ευελιξία, χωρίς μεγάλες δυσκολίες για τους ελληνόφωνους σπουδαστές (σε σύγκριση με τους αγγλόφωνους), εξαιτίας της κοινής προέλευσης και της κοινής δομής γραμματικής και συντακτικού. Επίσης, στη ρωσική γλώσσα χρησιμοποιούνται πάρα πολλές λέξεις με ελληνικές ρίζες, οι οποίες γίνονται εύκολα αντιληπτές από τους σπουδαστές. Για τον Έλληνα η εκμάθησή της αποτελεί ένα ευχάριστο ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κινέζικα

Τα Κινέζικα έχουν την 1η θέση στην παγκόσμια κατάταξη και θα συνεχίσουν να βρίσκονται στον κατάλογο των γλωσσών που θα ομιλούνται περισσότερο έως και το 2050, αφού κυριαρχούν λόγω της παγκόσμιας επικράτησή τους στη βιομηχανική και εμπορική ζώνη. Παράλληλα, μεγαλώνει και το ενδιαφέρον για την εκμάθηση Κινεζικών τη στιγμή που διαρκώς αυξάνεται ο αριθμός επιχειρηματιών που χρειάζονται να γνωρίζουν αυτή τη γλώσσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αραβικά

Τα Αραβικά κατέχουν την 6η θέση στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς είναι η γλώσσα όλου του Αραβικού Κόσμου που εκτείνεται από την Αραβική χερσόνησο, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και όλους τους αραβόφωνους λαούς και είναι μια από τις επίσημες γλώσσες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.Οι εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομική πολιτική έχουν δώσει ξεχωριστή σπουδαιότητα στον Αραβικό κόσμο, καθώς αποτελεί το κέντρο των οικονομικών αποφάσεων παγκοσμίως. Οι γνώστες αραβικών είναι περιζήτητοι στην αγορά εργασίας σε όλες τις επαγγελματικές θέσεις, ακόμα και ως μεταφραστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συχνές ερωτήσεις

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Smart Studies πληρούνται προϋποθέσεις όσον αφορά τη δημιουργία των τμημάτων. Οι προϋποθέσεις αυτές είναι:
i. Κοινή ηλικία
ii. Κοινό επίπεδο γνώσεων
iii. Κοινός ελεύθερος χρόνος
iv. Κοινός στόχος

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τον σύγχρονο κατάλληλο περιβάλλον διδασκαλίας για όλες τις ηλικίες διασφαλίζουν ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο.

Φυσικά και είναι. Εσείς αρκεί να διαθέτετε τον απαιτούμενο χρόνο διαβάσματος και εμείς θα διαμορφώσουμε με τρόπο που να σας εξυπηρετεί και να σας βολεύει το πρόγραμμα μαθημάτων σας.

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Smart Studies έχουμε φροντίσει τα τμήματα να είναι ολιγομελή προκειμένου να γίνεται σωστά η αφομοίωση των γνώσεων και να δίνεται η ευκαιρία στον καθηγητή να αφιερώνει χρόνο σε κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Η σύνθεση μιας τάξης είναι ένα κράμα προσωπικοτήτων με διαφορετικές καταβολές, διαφορετικούς μαθησιακούς τύπους το οποίο μπορεί να προσφέρει γνώσεις και εμπειρίες στους υπόλοιπου μαθητές. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και οι πολιτισμικές καταβολές του κάθε εκπαιδευτικού, συμπληρώνουν, εμπλουτίζουν και διαφοροποιούν κάθε μάθημα. Έτσι, η τάξη γίνεται ο ιδανικός τόπος μάθησης μιας ξένης γλώσσας.

Σε αντίθεση το ιδιαίτερο μάθημα καταλήγει, μετά από τα πρώτα στάδια, μια απομονωτική μονόπλευρη προσέγγιση που μπορεί να οδηγήσει σε μαθησιακό τέλμα. Το ζητούμενο υψηλό επίπεδο επικοινωνίας στην ξένη γλώσσα, αλλά κυρίως το πτυχίο-στόχος, καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τη διαδικασία του μαθήματος. Οι υποψήφιοι πρέπει να μάθουν να επικοινωνούν σε ζευγάρια ή σαν ομάδα. Έτσι ακριβώς όπως αντιμετωπίζονται, άλλωστε, στις εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίων κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό στο ιδιαίτερο μάθημα.

Call Now Button