E-learning

/E-learning
E-learning 2022-11-28T09:47:05+00:00

Εξ Αποστάσεως Αγγλικά με την αποκλειστική μέθοδο

Smart Studies On Line !!!

Τμήματα Αρχαρίων –

Lower B2 – Proficiency C2 –

TOEIC

Απαραίτητο Εφόδιο για το Δημόσιο

Η Smart Studies με την 20ετή παρουσία της και εμπειρία της στο χώρο της εκπαίδευσης παρέχει τη δυνατότητα σε ενήλικες  όλων των ηλικιών και επιπέδων να διευρύνουν και να ολοκληρώσουν τις γνώσεις στην Αγγλική Γλώσσα χωρίς καθόλου μετακινήσεις αλλά από την άνεση του σπιτιού τους!

Τα on line μαθήματα απευθύνονται σε τμήματα αρχαρίων – προχωρημένων – πτυχιακών

Το πρόγραμμα των on line μαθημάτων διαμορφώνεται βάσει της διαθεσιμότητας του σπουδαστή.

Στην περίπτωση που ο σπουδαστής επιθυμεί να παρακολουθήσει το μάθημα διαφορετική ώρα από την ώρα που έχει οριστεί μπορεί να το κάνει πολύ εύκολα μέσω τη ηλεκτρονικής πλατφόρμας!

Η πιστοποιημένη ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης της Smart Studies είναι απολύτως φιλική και εύχρηστη προσφέροντας στο σπουδαστή και στον καθηγητή τα οφέλη και προνόμια του δια ζώσης μαθήματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2105319669 προκειμένου να επιλέξουμε μαζί το πρόγραμμα και το πακέτο μαθημάτων που ταιριάζει αποκλειστικά σε εσάς και να οργανώσουμε το χρονοδιάγραμμα σπουδών σας. Εναλλακτικά συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ο σύμβουλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Smart Studies θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Call Now Button