Υπάλληλος Επισιτιστικού Τομέα

/Υπάλληλος Επισιτιστικού Τομέα
Υπάλληλος Επισιτιστικού Τομέα 2021-04-23T08:05:31+00:00

Ο υπάλληλος επισιτιστικού τομέα εννοείται αυτό που εργάζεται στις επιχειρήσεις εκείνες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και πώληση φαγητού και ποτού στον καταναλωτή, ως τελικό προϊόν. Οι επισιτιστικές επιχειρήσεις ως ανεξάρτητες μονάδες ξενοδοχειακών επιχειρήσεων αποτελούν, σήμερα, σημαντικό οικονομικό κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας.

ENΔΕΙΚΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

  1. Λειτουργίες Επισιτισμού
    • Εισαγωγή στις επισιτιστικές επιχειρήσεις
    • Οι εργαζόμενοι στα επισιτιστικά τμήματα
    • Το εστιατόριο
    • Είδη γευμάτων
    • Σερβίροντας τους πελάτες
    • Γενικοί κανόνες υγιεινής
  2. Τεχνικές Αύξησης Πωλήσεων
    • Καταναλωτικές συνήθειες
    • Συνήθεις προσδοκίες – ανάγκες πελατών
    • 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τους πελάτες σας
    • Χαρακτηριστικά του καλού πωλητή
    • Χρήσιμα tips για τις πωλήσεις
Call Now Button