Για Παιδιά

//Για Παιδιά
Για Παιδιά 2017-01-25T09:36:47+00:00

Παιδιά

Τα κέντρα ξένων γλωσσών Smart Studies προσφέρουν ένα πρόγραμμα σπουδών το οποίο στόχο έχει όχι μόνο την απόκτηση ενός πιστοποιητικού γλωσσομάθειας αλλά και τη γενικότερη διαπαιδαγώγηση του παιδιού. Οι καθηγητές είναι απόλυτα εξειδικευμένοι ανάλογα με την ηλικία των μαθητών που απευθύνονται. Οι αίθουσες διδασκαλίας είναι διαμορφωμένες διαφορετικά για τα παιδιά, για τους εφήβους και για τους ενήλικους. ‘Έτσι η κάθε ομάδα έχοντας την ανάλογη μεταχείριση και το κατάλληλο περιβάλλον εργασίας αποδίδει τα μέγιστα. Η υπευθυνότητα απέναντι στους μαθητές μας και τους γονείς τους, οι έμπειροι καθηγητές, τα οργανωμένα και ολιγομελή τμήματα, οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας ξεχωρίζουν τη Smart Studies στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Αγγλικά

Τα κέντρα ξένων γλωσσών Smart Studies έχουν δημιουργήσει ευέλικτα και οικονομικά προγράμματα Αγγλικής Γλώσσας που απευθύνονται σε σπουδαστές και εργαζόμενους όλων των επιπέδων και μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία σας σε πιστοποιημένες εξετάσεις όλων των φορέων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γαλλικά

Τα Γαλλικά είναι μια από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μιλιέται σε όλες τις ηπείρους. Διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία ως δεύτερη γλώσσα (κατόπιν επιλογής) από την Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού. Είναι μία γλώσσα παγκόσμιας ακτινοβολίας που χρησιμοποιείται σε όλες τις ηπείρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ισπανικά

Η Ισπανική είναι η μοναδική γλώσσα που αποτελεί την επίσημη γλώσσα 21 χωρών σε όλο τον κόσμο. Είναι η γλώσσα που μιλάει το μεγαλύτερο μέρος της Αμερικάνικης ηπείρου. Το γεγονός ότι είναι γλώσσα τόσων διαφορετικών χωρών την κάνει πολύ ενδιαφέρουσα διότι εκφράζει την κουλτούρα διαφορετικών λαών. Στην Ευρώπη είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη και τα τελευταία χρόνια η εκμάθησή της παρουσιάζει ιδιαίτερη ζήτηση στην χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γερμανικά

Τα Γερμανικά είναι η γλώσσα του Πολιτισμού, του Goethe, του Nietzsche , του Mozart, του Beethoven, του Freud και του Einstein. Είναι η μητρική γλώσσα για πάνω από 110 εκατομμύρια σε 3 Ευρωπαϊκές χώρες, η πρώτη ομιλούμενη μητρική γλώσσα για όλη την Ευρώπη. Στον ακαδημαϊκό τομέα τα γερμανόφωνα πανεπιστήμια σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία προσφέρουν όλο το φάσμα και τις σύγχρονες δυνατότητες σπουδών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ιταλικά

Τα Iταλικά αποτελούν μία από τις περισσότερο ομιλούμενες γλώσσες στην Ευρώπη. Λόγω των εμπορικών, οικονομικών και τουριστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας το να μπορεί κάποιος στις μέρες μας να μιλάει Ιταλικά θεωρείται μεγάλο πλεονέκτημα. Επιπλέον, η Ιταλία είναι μία χώρα που προσφέρει πανεπιστημιακές σπουδές υψηλού επιπέδου και πολλοί είναι εκείνοι που την προτιμούν ανάμεσα στις χώρες του εξωτερικού για σπουδές σε τομείς όπως οι Καλές Τέχνες, η Ιατρική, η Αρχιτεκτονική, η Νομική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συχνές ερωτήσεις

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Smart Studies το παιδί έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει την ξένη γλώσσα σε ηλικία 4-6 ετών με αποκλειστικά βιωματικό και διαδραστικό τρόπο. Σε αυτήν την ηλικία το παιδί αγαπά την ξένη γλώσσα μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο και πρωτοποριακό χώρο με την βοήθεια έμπειρων παιδαγωγών που καθοδηγούν το παιδί στο ταξίδι της γνώσης που μόλις ξεκινά!

Ανάλογα με την επιθυμία του ίδιου του παιδιού θα μπορούσε να ξεκινήσει τη δεύτερη γλώσσα στην ηλικία των 9 – 10 ετών όπου είναι σε θέση να ασχοληθεί με 2 γλώσσες ταυτόχρονα χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να μπερδευτεί.

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Smart Studies πληρούνται προϋποθέσεις όσον αφορά τη δημιουργία των τμημάτων για να αποφεύγουμε τέτοιου είδους φαινόμενα. Οι προυποθέσεις αυτές είναι:
i. Κοινή ηλικία
ii. Κοινό επίπεδο γνώσεων
iii. Κοινός ελεύθερος χρόνος
iv. Κοινός στόχος

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τον σύγχρονο και διαδραστικό περιβάλλον διδασκαλίας διασφαλίζουν ότι το παιδί θα έρχεται χαρούμενο για το μάθημα του

Στα κέντρα ξένων γλωσσών Smart Studies θεωρούμε ότι όσο νωρίτερα το παιδί εξοικειώνεται με το κλίμα των εξετάσεων τόσο το καλύτερο. Τα παιδιά που προσαρμόζονται στις εξετάσεις από μικρές ηλικίες αποφεύγουν το άγχος αυτών σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Call Now Button