ΠΡΟΦΙΛ

/ΠΡΟΦΙΛ
ΠΡΟΦΙΛ 2016-12-06T09:42:15+00:00

Τα κέντρα ξένων γλωσσών Smart Studies ξεκίνησαν τη δυναμική πορεία τους στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης το 2000, με ένα εκπαιδευτήριο στο εμπορικό κέντρο Χαϊδαρίου. Η επιτυχημένη πορεία και η εμπιστοσύνη που έδειξαν στα προγράμματα σπουδών οι μαθητές όλων των ηλικιών δημιούργησε την ανάγκη για το ξεκίνημα ενός νέου εκπαιδευτηρίου στο Δάσος Χαϊδαρίου.

Τα κέντρα ξένων γλωσσών Smart Studies δραστηριοποιούνται στο χώρο της ξενόγλωσσης και όχι μόνο εκπαίδευσης και απευθύνονται σε σπουδαστές όλων των ηλικιών: παιδιά, εφήβους, φοιτητές και επαγγελματίες.

Σκοπός μας σε όλο αυτό το διάστημα να παρέχουμε υψηλού επιπέδου σπουδές στις ξένες γλώσσες, στην πληροφορική και στη μέση εκπαίδευση κάτι που συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα. Η οργάνωση , η υπευθυνότητα, ο σωστός προγραμματισμός καθώς και ο σεβασμός στην διαφορετικότητα πραγματοποιούν την εκπλήρωση των στόχων όλων των σπουδαστών μας.

Η πολυετής εμπειρία μας, ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός σπουδαστών και το υψηλό ποσοστό επιτυχιών στην απόκτηση πτυχίων αποδεικνύουν γιατί τα κέντρα Ξένων Γλωσσών Smart Studies είναι η 1η επιλογή στον τομέα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στα Δυτικά Προάστια.

Call Now Button