Για Ενήλικες

//Για Ενήλικες
Για Ενήλικες 2016-12-19T12:35:18+00:00

Στα κέντρα πληροφορικής Netplus Studies ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει αναγνωρισμένο από ιδιωτικούς φορείς και δημόσιο (ΕΟΠΠΕΠ) γρήγορα, ευχάριστα, οικονομικά και κυρίως αποδοτικά.

Ταχύρυθμα

Net Computing Plus – Άριστη γνώση των εφαρμογών του Office, απαραίτητη για κάθε επαγγελματία και ιδιώτη. (Windows, Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, Internet)

Net Computing Start – Πλήρης εκμάθηση των πιο διαδεδομένων εφαρμογών του Office και επαγγελματική χρήση του λειτουργικού περιβάλλοντος και του Διαδικτύου. (Windows, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Internet)

Net Computing Expert – Πρόγραμμα εκμάθησης ανώτατου επιπέδου σε επεξεργασία κειμένου και υπολογιστικά φύλλα(Word Advanced, Excel Advanced,)

Εξειδικευμένα

Net CAD – Γνώση όλων των δυνατοτήτων του μηχανικού αρχιτεκτονικού σχεδίου σε δισδιάστατο και τρισδιάστατο επίπεδο με την εφαρμογή AutoCAD.

Net WEB – Κατασκευή, συντήρηση, ανανέωση ιστοσελίδων με το πιο δυναμικό σεμινάριο (Dream Weaver, Flash, FrontPage)

Net VISUAL – Δυνατότητα επαγγελματικής κατάρτισης σε γλώσσες προγραμματισμού (Visual Basic, C++)

Net PHOTO – Επεξεργασία εικόνας και σχεδίου με τα πιο διαδομένα προγράμματα Photoshop, CorelDraw, Illustrator.

Λογιστικά – Φοροτεχνικά – Γνώση και εξειδίκευση σε λογιστικά προγράμματα όπως το Eurofasma

Συχνές ερωτήσεις

Στα Κέντρα Πληροφορικής Netplus Studies πληρούνται προϋποθέσεις όσον αφορά τη δημιουργία των τμημάτων ώστε να διασφαλίζουμε και για τα παιδία και για τους ενήλικες το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι προϋποθέσεις αυτές είναι:
i. Κοινή ηλικία
ii. Κοινό επίπεδο γνώσεων
iii. Κοινός ελεύθερος χρόνος
iv. Κοινός στόχος

Τόσο τα τμήματα ενηλίκων όσο και τα παιδικά έχουμε φροντίσει να είναι ολιγομελή ώστε ο κάθε σπουδαστής να δουλεύει στο δικό του Η/Υ και να δίνεται η δυνατότητα στον καθηγητή να αφιερώνει χρόνο σε κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Όσον αφορά τους ενήλικες σπουδαστές τα τμήματα προετοιμασίας για πιστοποιήσεις αναγνωρισμένες από τον ΕΟΠΠΕΠ είναι ταχύρυθμα. Σε συνδυασμό με τις γνώσεις που μπορεί να έχει ο σπουδαστής κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί σε χρονικό διάστημα 2 εβδομάδων έως 3 μηνών.

Για τους μικρούς μαθητές μας η απόκτηση του πτυχίου τους πραγματοποιείται μετά το τέλος της ακαδημαϊκής περιόδου όπου λαμβάνουν μέρος στις αντίστοιχες εξετάσεις του επίπεδου τους.

Ο πρωτοποριακός τρόπος διδασκαλίας της Netplus Studies διασφαλίζει την πλήρη αφομοίωση της ύλης δεδομένου ότι οι συνεχείς ασκήσεις και επαναλήψεις είναι εντεταγμένες στο πλάνο ύλης. Η εμπέδωση της ύλης γίνεται μέσα από ειδικές ασκήσεις προσομοίωσης που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και ειδικών ωρών πρακτικής εξάσκησης.

Call Now Button