E-learning

/E-learning
E-learning 2017-12-12T08:20:53+00:00

Online εκμάθηση Αγγλικών μόνο για Ενήλικες!

Θέλοντας να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό σπουδαστή δημιούργηθηκε το πρόγραμμα e-learning το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες σπουδαστές, εργαζόμενους ή φοιτητές!

Τωρα οι ενήλικες σπουδαστές, αρχάριοι και προχωρημένοι, μπορούν να σπουδάσουν και να κατακτήσουν την Αγγλική Γλώσσα χωρίς φυσική παρουσία σε αίθουσα αλλά online!

Με το πρόγραμμα e-learning παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης προγράμματος εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας Εύκολα – Γρήγορα – Οικονομικά!

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε ώρες που εξυπηρετεί το σπουδαστή, με όσες ώρες προετοιμασίας εκείνος μπορεί να διαθέσει!

Πρόκειται για σύστημα ηλεκτρονικής εκμάθησης σε άκρως φιλικό περιβάλλον για το σπουδαστή με δυνατότητα εισόδου και πρακτικής εξάσκησης 24 ώρες το 24ωρο σε μέρες και ώρες που εξυπηρετούν τον ίδιο!

Ταυτόχρονα ή με το πέρας του on line προγράμματος μπορεί ο σπουδαστής να συνδιάσει και δια ζώσης πρόγραμμα μαθημάτων του επιπέδου του ώστε να ολοκληρώσει τον κύκο σπουδών του και να προετοιμαστεί για την απόκτηση πιστοποίησης επιπέδου Β2, C1, C2.

Εκμεταλλευτείτε τώρα την ευκαιρία που σας δίνεται για εκμάθηση αγγλικών με τον πιο σύγχρονο,αποδοτικό και οικονομικό τρόπο!